Ydelser

I Kongsted+Grønne er vi optaget af kommunikationshandling. Hvad enten det drejer sig om en tekst, et event, en video eller tilstedeværelse på sociale medier går vi praktisk til værks og trækker på de værktøjer og ressourcer, vi har til rådighed.

Vi sætter en ære i at være eksterne konsulenter med in-house loyalitet – og træder ind og ud af en opgave med kort varsel. Og vores kunder kan have ro i sindet velvidende, at kreativitet, økonomi og handling går hånd i hånd hos os.

Ydelser og priser: Økonomi er altid en faktor, og det skal være tydeligt, hvad du får for dine penge. Vores projektforslag kan give  dig en idé om, hvordan vi kan hjælpe dig, men vi kan meget mere. Så giv os et kald, og vi finder ud af det sammen.

 

NB: Alle priser er vejledende og eksklusiv moms.

Prispakker

Artikel med skrivebordsresearch
DKK 5.000

5 artikler på tre måneder 10% rabat 

DKK 5.000
Artikel med ét interview + en lokation
DKK 6.000

5 artikler på tre måneder 10% rabat 

DKK 6.000
Præsentationsvideo med ét interview + en lokation (30-60 sek.)
DKK 7.800

Tre artikler på tre måneder 10% rabat 

DKK 7.800
Sociale medier
DKK 8.500
  • Vi opretter/tilpasser 1-2 af dine kanaler 
  • Laver de første fire opslag 
  • Giver guidelines til opslagstyper, som du selv kan bruge

Ved brug af kundens egne fotos eller stock photo

DKK 8.500
Hjemmeside 
fra DKK 40.000

Din hjemmeside er et af dine vigtigste salgsværktøjer. Når du har en indbydende hjemmeside, så viser du dine kunder, at du har styr på dine ting. Du får en enkel hjemmeside i responsivt  webdesign,  fri for overflødige detaljer, der er nem for dig at redigere. 

fra DKK 40.000
Den bæredygtige vinkel
Efter aftale

Vi identificerer jeres styrkepositioner inden for bæredygtighed og konkretiserer det i en detaljeret aktivitetsplan, som sikrer, at de enkelte produkter bidrager til virksomhedens strategiske ambitioner for bæredygtig udvikling. Vi samler virksomhedens bæredygtighedsfortælling i reportageserier, eksempelkataloger, pixi-bøger, kampagner og andre relevante formater.

Efter aftale
Klippekort 

Med et klippekort får du x antal timer til en fast pris, som du kan bruge dem løbende og på et eller flere projekter.

Alle priser er vejledende og eks. moms