Ydelser

Læs om vores webinarer nedenfor

I Kongsted+Grønne er vi optaget af kommunikationshandling. Hvad enten det drejer sig om en tekst, et event, en video eller tilstedeværelse på sociale medier går vi praktisk til værks og trækker på de værktøjer og ressourcer, vi har til rådighed.

Vi sætter en ære i at være eksterne konsulenter med in-house loyalitet – og træder ind og ud af en opgave med kort varsel. Og vores kunder kan have ro i sindet velvidende, at kreativitet, økonomi og handling går hånd i hånd hos os.

Ydelser og priser: Økonomi er altid en faktor, og det skal være tydeligt, hvad du får for dine penge. Vores projektforslag kan give  dig en idé om, hvordan vi kan hjælpe dig, men vi kan meget mere. Så giv os et kald, og vi finder ud af det sammen.

 

NB: Alle priser er vejledende og eksklusiv moms.

Webinarer: Fra akademia til arbejdsliv

Er du nyuddannet og jobsøgende, men i tvivl, om du har helt styr på kommunikationshåndværket? Eller måske du er kommet i arbejde, men savner inspiration og sparring på, hvordan du løser dine kommunikationsopgaver helt konkret? Så er vores webinarer lige noget for dig.

I Kongsted+Grønne er vi særligt optaget af at bygge bro fra akademia til arbejdsliv, og den bro er bygget af konkret handling og kompetenceopbygning. Vi glæder os til at se dig.

 

Tag en uge i opkvalificeringens navn, og TILMELD DIG ALLE TRE WEBINAR SAMTIDIG FOR 500 KR. 

Tilmeld dig ved at skrive til Charlotte Kongsted på kongsted@kongstedgronne.dk

Du er helt sikkert ekspert i rapporter fra din studietid. Du kan skrive akademisk-lækkert med henvisninger og hele baduljen. MEN nu skal du kunne skrive artikler. Og hvordan gør man egentlig det? Hvad er brief?  Hvem laver den? Hvordan er processen fra idé til færdig artikel? Alt det og lidt til kan du blive klogere på til vores webinar.

Webinaret afholdes d. 9. februar kl. 09:30-10:30

Det koster kun 199 kr. at deltage og du tilmelder dig ved at sende en mail til Kongsted@kongstedgronne.dk.

Efter deltagelse får du tilsendt vores guide med de vigtigste pointer, så du ikke glemmer pointerne, når skærmen er slukket

DKK 199,00

Havde du det med at blive lidt sløj de dage, hvor der skulle holdes oplæg under studiet? Har ordene det med at tage hinanden og føre dig på vildspor, når du skal til jobsamtale? Og gruer du for at præsentere dit arbejde for cheferne? Præsentationer er en del af arbejdslivet, og du slipper sjældent udenom. Så hvorfor ikke være på forkant? På dette webinar sætter vi fokus på den gode præsentation, så du med selvtillid kan byde velkommen til netop dit oplæg. 

Webinaret afholdes d. 23. februar kl. 09:30-10:30

Det koster kun 199 kr. at deltage og du tilmelder dig ved at sende en mail til Kongsted@kongstedgronne.dk.

Efter deltagelse får du tilsendt vores guide med de vigtigste pointer, så du ikke glemmer pointerne, når skærmen er slukket

DKK 199,00

Du har fået en ny fed opgave! Du skal lave en video. Du har allerede en del erfaring med video til mobilen, men det er jo bare dine egne ting og på hyggeplan. Hvordan laver man videoer, som en fremtidig arbejdsgiver har lyst til at bruge på sociale medier? Hvordan rammesætter du indholdet? Hvad med interviews? Og lyd? For ikke at tale om redigeringen og musik? Det hører du meget mere om ved vores webinar, hvor du lærer at lave video med mobilen.

Webinaret afholdes d. 28. februar kl. 09:30-10:30

Det koster kun 199 kr. at deltage og du tilmelder dig ved at sende en mail til Kongsted@kongstedgronne.dk.

Efter deltagelse får du tilsendt vores guide med de vigtigste pointer, så du ikke glemmer pointerne, når skærmen er slukket.

DKK 199,00

Prispakker

Artikel med skrivebordsresearch
DKK 5.000

5 artikler på tre måneder 10% rabat 

DKK 5.000
Artikel med ét interview + en lokation
DKK 6.000

5 artikler på tre måneder 10% rabat 

DKK 6.000
Præsentationsvideo med ét interview + en lokation (30-60 sek.)
DKK 7.800

Tre artikler på tre måneder 10% rabat 

DKK 7.800
Sociale medier
DKK 8.500
  • Vi opretter/tilpasser 1-2 af dine kanaler 
  • Laver de første fire opslag 
  • Giver guidelines til opslagstyper, som du selv kan bruge

Ved brug af kundens egne fotos eller stock photo

DKK 8.500
Hjemmeside 
fra DKK 40.000

Din hjemmeside er et af dine vigtigste salgsværktøjer. Når du har en indbydende hjemmeside, så viser du dine kunder, at du har styr på dine ting. Du får en enkel hjemmeside i responsivt  webdesign, fri for overflødige detaljer, der er nem for dig at redigere. 

fra DKK 40.000
Den bæredygtige vinkel
Efter aftale

Vi identificerer jeres styrkepositioner inden for bæredygtighed og konkretiserer det i en detaljeret aktivitetsplan, som sikrer, at de enkelte produkter bidrager til virksomhedens strategiske ambitioner for bæredygtig udvikling. Vi samler virksomhedens bæredygtighedsfortælling i reportageserier, eksempelkataloger, pixi-bøger, kampagner og andre relevante formater.

Efter aftale
Klippekort 

Med et klippekort får du x antal timer til en fast pris, som du kan bruge dem løbende og på et eller flere projekter.

Alle priser er vejledende og eks. moms