Om Kongsted+Grønne

I Kongsted+Grønne forholder vi os aktivt til, at samfundet er i forandring. Vi ved, at dagen i morgen kan være noget helt andet end i dag. Og at verden udvikler sig i en fart, hvor meget viden er forældet allerede, før vi har lært at omsætte det. Erfaring er ikke længere en sikkerhed for kvalitet, og ny viden skal sættes mere systematisk i spil.

Samtidig tror vi på, at handling er det, der får strategier og visioner til at leve. Det betyder, at den stærke og effektive kommunikatør er den, der navigerer klogt mellem overblik og detalje, således at store ambitioner løbende omsættes til konkrete produkter. Det kræver mestring af kommunikation som et håndværk, hvor redaktionel forståelse, føling med den stærke vinkel og respekt for ressourcer sikrer effektiv levering af kvalitetsprodukter.

Det er den bærende præmis for vores tilgang til kommunikation.

Team

Skærmbillede 2022-09-08 kl. 16.20.32

Charlotte Kongsted er medstifter og direktør hos Kongsted+Grønne og trækker på +6 års erfaring fra både bureau og det offentlige. Her har hun blandt andet arbejdet med intern kommunikation, projektledelse, eventplanlægning, strategiimplementering,  redaktionelt arbejde og styring af sociale kanaler. Derudover brænder hun for tabukommunikation.

Charlotte er ekstern lektor i kommunikation på Københavns Universitet. Og så er hun næstforperson i K1 Kommunikationsforening.

_MG_3160 - Kopi

Katrine er medstifter og direktør hos Kongsted+Grønne og trækker på +15 års erfaring inden for strategisk kommunikation, bæredygtighed og strategi- og organisationsudvikling fra bl.a. Roskilde Universitet, RelationsPeople, Dansk Standard og Domea.dk.

Katrine er desuden forperson og medstifter af K1 kommunikationsforening.

Graduate

image1

Pauline Bülow

Pauline Bülow startede hos Kongsted+Grønne i maj 2022. Hun har en kandidat i kommunikation og performance design fra RUC. I hendes speciale undersøgte hun, hvordan skateboardcommunities på Instagram, kan gøre en forskel for kvinder og non-binære i skateboardmiljøet. Pauline er vild med performativ kommunikation, og hun elsker at eksperimentere med rammerne for kommunikation.  

strategisk samarbejdspartner

Kongsted+Grønne har indgået et strategisk partnerskab med fagforbundet Kommunikation og Sprog om en fælles indsats mod dimittendledigheden.

Kommunikation og Sprog har altid haft stor interesse i at hjælpe nyuddannede i job og har i forvejen en række aktiviteter målrettet nyuddannede for at hjælpe dem i gang med arbejdslivet.

Flere konkrete aktiviteter er planlagt i forbindelse med samarbejdet, lige som Kommunikation og Sprog bl.a. bidrager med karrieresparring, juridisk bistand, stor viden om dimittendledighed og udvikling af overenskomst.