Om Kongsted+Grønne

Ny viden skal sættes mere systematisk i spil

I Kongsted+Grønne forholder vi os aktivt til, at samfundet er i forandring. Vi ved, at dagen i morgen kan være noget helt andet end i dag. Og at verden udvikler sig i en fart, hvor meget viden er forældet allerede, før vi har lært at omsætte det. Erfaring er ikke længere en sikkerhed for kvalitet, og ny viden skal sættes mere systematisk i spil.

Samtidig tror vi på, at handling er det, der får strategier og visioner til at leve. Det betyder, at den stærke og effektive kommunikatør er den, der navigerer klogt mellem overblik og detalje, således at store ambitioner løbende omsættes til konkrete produkter. Det kræver mestring af kommunikation som et håndværk, hvor redaktionel forståelse, føling med den stærke vinkel og respekt for ressourcer sikrer effektiv levering af kvalitetsprodukter.

Det er den bærende præmis for vores tilgang til kommunikation.

Sådan udvikler vi Fremtidens Kommunikatører, der mestrer omskiftelighed, danner forbindelser, skaber mening i det, vi ikke har sprog for og sikrer bæredygtig udvikling i organisationer, samfundet og verden.

Team

Skærmbillede 2022-09-08 kl. 16.20.32

Kommunikation skal ikke være kompliceret, og der behøver ikke være langt fra tanke til handling.

Charlotte Kongsted er medstifter og direktør hos Kongsted+Grønne og trækker på +5 års erfaring fra både bureau og det offentlige. Her har hun blandt andet arbejdet med intern kommunikation projektledelse, eventplanlægning, strategiimplementering,  redaktionelt arbejde og styring af sociale kanaler. Derudover brænder hun for tabukommunikation.

Charlotte er desuden næstforperson i K1 Kommunikationsforening.

_MG_3160 - Kopi

Kommunikation er et håndværk, og du skal mestre den konkrete handling for at skabe en helhed.

Katrine er medstifter og direktør hos Kongsted+Grønne og trækker på +15 års erfaring inden for strategisk kommunikation, bæredygtighed og strategi- og organisationsudvikling fra bl.a. Roskilde Universitet, RelationsPeople, Dansk Standard og Domea.dk.

Katrine er desuden forperson og medstifter af K1 kommunikationsforening.

Graduates

image1

Pauline Bülow

Kommunikation er et fantastisk redskab.
Lad os eksperimentere mere og sprænge rammerne for, hvad kommunikation kan.

 

Pauline Bülow startede hos Kongsted+Grønne i maj 2022. Hun har en kandidat i kommunikation og performance design fra RUC. I hendes speciale undersøgte hun, hvordan skateboardcommunities på Instagram, kan gøre en forskel for kvinder og non-binære i skateboardmiljøet. Pauline er vild med performativ kommunikation, og hun elsker at eksperimentere med rammerne for kommunikation.  

image0

Jana Kukanakanthan

Vi kommunikerer i alt, hvad vi gør. Det spændende er, hvordan vi kan forme og arbejde med kommunikationen, så den kan bruges strategisk.

Jana Kukanakanthan er kommunikationskonsulent hos Kongsted+Grønne og startede i maj 2022. Hun har en kandidat i dansk og kommunikation fra Roskilde Universitet. Jana er interesseret i strategisk kommunikation, og hvordan man kan forme kommunikation på forskellige måder.  

strategisk samarbejdspartner

Kongsted+Grønne har indgået et strategisk partnerskab med fagforbundet Kommunikation og Sprog om en fælles indsats mod dimittendledigheden.

Kommunikation og Sprog har altid haft stor interesse i at hjælpe nyuddannede i job og har i forvejen en række aktiviteter målrettet nyuddannede for at hjælpe dem i gang med arbejdslivet.

Flere konkrete aktiviteter er planlagt i forbindelse med samarbejdet, lige som Kommunikation og Sprog bl.a. bidrager med karrieresparring, juridisk bistand, stor viden om dimittendledighed og udvikling af overenskomst.

Advisory board

Gitte Gravengaard

Gitte Gravengaard

Lektor i Kommunikation på Københavns Universitet og leder af forskningsprojektet, Fremtidens Rådgiver.

Anders Monrad Rendtorff

Anders Monrad Rendtorff

Associate partner i RelationsPeople, kommunikationschef, VL og netværksdirektør, EGN. 

Michael Ambjørn

Michael Ambjørn

Managing director, Proptech, Denmark og initiativtager til Align Your Org.