Om Kongsted+Grønne

Kongsted+Grønne blev stiftet i 2021 med én primær social ambition: at støtte den nyuddannedes overgang til arbejdslivet gennem konkret oplæring og sparring i opgaveløsning. De første to år kom denne ambition til udtryk gennem et graduateprogram, som var finansieret af entry-level-opgaver primært inden for kommunikation. Vi satsede helhjertet på ambitionen og investerede alle virksomhedens ressourcer i udvikling af programmet. I løbet af de to år lykkedes vi med at skabe fuldtidsjob i 35 måneder, som blev fordelt ud på tre graduates, der var del af programmet på forskellige måder og tidspunkter.

Fokusskifte i 2023
Disse første to år gav os vigtig erfaring og indsigt i den problematik, vi ønskede at bidrage til. Vi fik blod på tanden og blev også en smule utålmodige, for behovet for at støtte de nyuddannede i deres første tid på arbejdsmarkedet bliver kun større. Og det rykkede ganske enkelt ikke nok at fokusere alle kræfter på enkelte udvalgte graduates. Derfor valgte vi i 2023 at ændre forretningsmodellen, så vores viden og erfaring med de unge generationer kunne komme flere til nytte. For opgaven er omfattende, og viden er sparsom.

Fra arbejdsgiver til sparringspartner

I 2023 valgte vi derfor at ændre vores sociale fokus, så alle de gode og vigtige erfaringer blev løftet fra vores inhouse-graduateprogram til i stedet at formes som konkrete tilbud for virksomheder, der tager ansvar for fremtiden ved at ansætte nyuddannede. Når vi ansætter, har vi fortsat en ambition om udelukkende at ansætte mennesker, der har været ledige i min. seks måneder,- og det gælder både nyuddannede, seniorer eller mennesker med særlige behov.

Strategiimplementering som rød opgavetråd

Denne ændring i kardinaldyd betyder også, at vores opgavefokus er flyttet. Hvor vi før var optaget af at hente entry-level-opgaver ind til graduates, er vi i dag mere optaget af løse opgaver inden for vores egne foretrukne discipliner, nemlig strategiimplementering og taktisk udførelse af virksomhedsambitioner omkring bæredygtighed, organisationsudvikling og kommunikation.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig, så skriv til Katrine Grønne eller Charlotte Kongsted for at høre mere.

Team

Skærmbillede 2022-09-08 kl. 16.20.32

Charlotte Kongsted er medstifter og direktør hos Kongsted+Grønne og trækker på +7 års erfaring fra både bureau og det offentlige. Her har hun blandt andet arbejdet med intern kommunikation, projektledelse, eventplanlægning, strategiimplementering,  redaktionelt arbejde og styring af sociale kanaler. Derudover brænder hun for tabukommunikation.

Charlotte er ekstern lektor i kommunikation på Københavns Universitet. Og så er hun næstforperson i K1 Kommunikationsforening.

_MG_3160 - Kopi

Katrine er medstifter og direktør hos Kongsted+Grønne og trækker på +15 års erfaring inden for strategi- og organisationsudvikling, projektledelse, strategisk kommunikation og bæredygtighed fra bl.a. Roskilde Universitet, RelationsPeople, Dansk Standard og Domea.dk. Katrine er meget optaget af social bæredygtighed, diversitet, konfliktløsning og det gode arbejdsliv.

Katrine er medstifter af K1 Kommunikationsforening.

Freelance

image1

Pauline Bülow

Emilie Lai

Emilie Lai

strategisk samarbejdspartner

Kongsted+Grønne har indgået et strategisk partnerskab med fagforbundet Kommunikation og Sprog om en fælles indsats mod dimittendledigheden.

Kommunikation og Sprog har altid haft stor interesse i at hjælpe nyuddannede i job og har i forvejen en række aktiviteter målrettet nyuddannede for at hjælpe dem i gang med arbejdslivet.