K1 blå_logo

Netværk og nyuddannede

Netværk er vigtigt for at kunne begå sig i kommunikationsbranchen og holde sig opdateret på nye tendenser. Og for nyuddannede er det en vigtig vej til at få foden ind på arbejdsmarkedet. K1 Kommunikationsforening ønsker blandt andet at være platform for, at nyuddannede kommunikatører kan oparbejde et netværk, som kender den enkelte dimittends særlige styrker, og at den nyuddannede kan få værdifuld erfaring med den praktiske del af kommunikationsfaget.

Siden 2016 har især nyuddannede bidraget til udvikling af kampagner og events i K1 Kommunikationsforening, hvilket har givet dem vigtig erfaring, selvtillid og netværk. Charlotte og Katrine udgør formandskabet i K1 Kommunikationsforening og har været fast fixpunkt for flere af de nyuddannedes indsats i foreningen og sørget for at de fik den nødvendige sparring og støtte undervejs. Flere nyuddannede er siden kommet i arbejde gennem K1-netværket og er nu selv vigtige støtter for nyuddannede.

I K1 Kommunikationsforening har Kongsted+Grønne været projektledere for en række aktiviteter herunder events, rekruttering, administration og redaktion. Charlotte Kongsted er for eksempel projektleder og medarrangør på den årlige kommunikationskonference “Fremtidens Rådgiver”, som gæstes af 300 professionelle kommunikatører.