Søges:

Nyuddannet ledig akademiker som fremtidens kommunikatør

Opbakningen har været stor til vores drøm om at skabe et graduate-program for fremtidens kommunikatører - målrettet nyuddannede ledige akademikere. Og det betyder, at vi nu søger vores næste graduate. Er du klar til at investere i en nyopstartet virksomhed med store ambitioner for social impact? Så er vi klar til at investere i dig!

Kongsted+Grønne er et koncept- og kommunikationsbureau, og vores primære ambition er at skabe jobs til nyuddannede ledige akademikere, der drømmer om en fremtid som kommunikatører. Kongstanken er at udvikle en graduateprogram, der har fokus på den sociale mission, men samtidig er økonomisk bæredygtigt. Det gør vi i samarbejde med vores gode kunder, som bidrager ved at sende os de koncept- og kommunikationsopgaver, der både finansierer og bidrager med indholdet til vores graduates’ arbejdsdag og udvikling.

Vi tror på, at talent kommer til udtryk på mange forskellige måder, og derfor søger vi ikke en bestemt profil. Du kan komme fra alle typer af akademiske uddannelser, have mange former for erfaring, og vi er fuldstændig ligeglade med dine karakterer.

Til gengæld skal du være klar på at lære og lytte, vise initiativ, kaste dig ud på dybt vand, hente opgaver og bidrage til en fælles social mission. Du skal være indstillet på, at vi er en start-up og konsulentvirksomhed, så et entreprenant og handlekraftigt mindset er en stor fordel. Hos os kommer du bl.a. til at skrive artikler, planlægge events, lave interviews, projektledelse, drive sociale medier, udtænke koncepter og alt muligt andet. Du skal kunne starte 1. maj 2022, og vi har til huse på Københavns Universitet, Njalsgade 76.

Sådan kommer du i betragtning

  • Du er nyuddannet akademiker og på udkig efter dit allerførste job
  • Du ønsker at arbejde professionelt med kommunikation
  • Du er klar til at gøre en indsats for at skabe dit eget job
  • Du løser en konkret opgave, som vi melder ud på vores sociale kanaler den 8. april kl. 10
  • Opgaven løses i løbet af 3 dage og leveres senest 11. april kl. 10.
  • Deadline er benhård, og indleveringer efter dette tidspunkt tages ikke i betragtning.
  • Første samtale finder sted 22. april 2022, evt. anden samtale er den 25. april.

Vi samarbejder med Københavns Erhvervshus om rekrutteringen, og vi er særligt optaget af de nyuddannede ledige, som har mest brug for det. Vi vil gerne benytte os af de muligheder, der er ift. praktik og løntilskud, hvis den rette kandidat er berettiget til det. Det er ikke et krav eller en fordel, om du er berettiget, men vi vil se på mulighederne, når rette kandidat er fundet. Stillingen er som udgangspunkt på to år, fuld tid og til en fast løn. Der vil være arbejdsopgaver, der ligger uden for almindelig arbejdstid. Din titel vil blive Kommunikationskonsulent.

Kontakt

Har du spørgsmål til virksomheden, konceptet og stillingen kan du kontakte Charlotte Kongsted på 2629 2390 eller Katrine Grønne på 2183 3101. Din kandidatur vurderes udelukkende ud fra din opgaveløsning og efterfølgende samtale.