FWS logo

Fra deltidsstilling til det bedste af alle verdener

Kommunikation er vigtigt for os, men det er jo ikke vores kerneopgave. Så vi havde brug for andre kræfter til at tage over, uden at det blev en kæmpe omkostning. Tidligere har vi haft held med deltidsansatte, men det er usikkert og kræver en person af helt rette støbning. Hos Kongsted+Grønne får vi det bedste af alle verdener gennem deres kombination af nyuddannede og seniorer. Stabilitet, nærhed, iderigdom og høj professionalisme i en økonomisk bæredygtig pakke. Vi er meget glade for samarbejdet med Kongsted+Grønne

– Brian Hansen, Direktør i F. Weien Svendsen og Glasshop.dk

I sommeren 2022 stod F. Weien Svendsen med en udfordring: hvem skulle stå for deres kommunikation? Tidligere havde de haft succes med deltidsansættelser, men havde også oplevet, at deltidsopgaven blev set som et springbræt til fuldtid, hvilket virksomheden ikke kunne imødekomme. Så hvordan sikrer man sig en løsning, der både er langtidsholdbar, økonomisk fornuftig og med den rette balance af bredde og specialisering i kommunikationsfagligheden? I en mellemstor virksomhed, skal man helst kunne lidt af det hele.

Her kom vi på banen, og Brian Hansen kunne se fidusen i det Kongsted+Grønne tilbyder – en nyuddannet med 15 års erfaring. F. Weien Svendsen oplever fortsat at have en deltidsansat, som sidder hos dem og løser opgaverne, men udover den nyuddannedes personlige profil er der erfaring og sparring at hente blandt seniorerne i bureauet, og det sikrer høj standard i leverancen. Så selv med en deltidsstilling kan en virksomhed få og bidrage til det bedste af alle verdener; et godt produkt, høj professionalisme og job til en nyuddannet.

Graduates som del af glarmesterteamet

Kongsted+Grønne er F. Weien Svendsens faste kommunikationsafdeling. Vi står for deres sociale medier og har udviklet en SoMe-strategi for virksomheden og deres webshop Glasshop.dk. Vi varetager kommunikationen på de forskellige kanaler, vedligeholder hjemmesiderne, besvarer henvendelser og anmeldelser og laver diverse ad hoc-opgaver. Det skaber en rød tråd i kommunikationen og sikrer, at glarmestervirksomhedens kommunikation med kunderne bliver vedligeholdt. Vi tillader os endda at tænke ekstra kreativt for at skabe spændende content, som handler om glas. Ja, hvem troede glas kunne være så spændende? Det gjorde vi.

Om F. Weien Svendsen

F. Weien Svendsen er en veletableret og lokal glarmestervirksomhed, som består af faglærte glarmestre. Virksomheden blev grundlagt i Glostrup i 1943 og har altid været drevet af faglig stolthed og det gode håndværk. F. Weien Svendsen udfører opgaver for både private og erhverv.