logo-2019

Eventkoordinering skaber liv i Bymidten

“På Værløse Bymidte havde vi længe ønsket fornyelse i vores aktiviteter og events. Kongsted+Grønne kontaktede os, og vi blev allerede ved første samtale med Charlotte og Katrine præsenteret for idéer og tiltag, der matchede vores ønske. Vi oplever en realistisk og alligevel kreativ tilgang til udvikling af vores aktiviteter, der afvikles upåklageligt med overblik og styr på detaljen. Det daglige samarbejde er nemt, der er hurtig respons på både mail og telefon. Og når vi mødes ca. en gang hver måned, er oplæggene gennemarbejdet med tidsplan og budget. Jeg kan varmt anbefale Kongsted+Grønne!”

– Søren Engberg, Formand for Centerforeningen, Værløse Bymidte

Værløse Bymidte ønsker at være det naturlige centrum for borgere i Værløse og omegn – både for indkøb, kultur og det daglige møde mellem mennesker på tværs af generationer. I Bymidten styrkes fællesskabet i det konkrete møde og ved den konkrete begivenhed. Derfor er der fokus på at skabe aktiviteter og liv i det åbne rum.  

Ekstern koordinator med in-house loyalitet

Kongsted+Grønne er Værløse Bymidtes faste aktivitetskoordinatorer, og vi står for at sikre spændende aktiviteter for hele familien. Det indebærer booking af kunstnere, forhandling af priser, budgetstyring, koordinering med butikker og markedsføringsteam samt den løbende dialog med interessenter og bestyrelse. 

Variation skaber en bymidte for hele Værløse

Vi har arrangeret Aftenåbent, Halloween og Juletræstænding. Indbudt til musik med Marie Carmen Koppel, Groove Parade og lokale musikere. Underholdt med kæmpehekse og trolde, spindelvæv af candyfloss, dragemaling, snekugler med plads til hele familien, åben grill og østers. Og vi har meget mere planlagt…

Flere tusind mennesker har taget del i de mange aktiviteter, og den fyldte aktivitetskalender byder stadig flere Værløse-familier til Bymidten. 

Video fra Halloween-fejring